Siste nytt

Trøndersk dressurfæstival 2021

Helgen 10.-12. september var tre av våre medlemmer med på Bruråk på Trøndersk dressurfestival 2021. 

Hilde Norskog og hesten Donna della Speranza deltok lørdag og søndag i LC:3. Hilde hadde dessverre ikke bilder. 

Mari Hårstad By med Chanielle Z deltok fredag i MC:1 og der ble det 1. plass Gratulerer.  Startet også MB:2. Lørdag MB:2 og søndag MB:4 finale KM senior (lukket klasse) m/ medium fæstivalcup 

Kari Kjørsvik Berge og Berge's Roxette strtet MB:2 på fredag og de tok 2. plassen Gratulerer. Lørdag MB:2 og fikk en 2. plass. Søndag MB:4 finale KM senior (lukket klasse) m/ medium fæstivalcup der det ble en 2. plass Gratulerer.  

Foto Astrid Svinsås og privat

Landsmesterskap i Dressur

Kari Kjørsvik Berge og Berges Roxette var på dressurstevne 14. og 15. august til Gjøvik rideklubb. Mb 3 der det ble en 3. plass på lørdag og MB het og MB4 på søndag. Gratulerer.  

Trollheimen ride -og kjøre lag

3 av våre medlemmer har startet stevne til Trollheimen ride-og kjøre lag 7. og 8. august. Hilde Ofstad og Pluto, Hilde Nordskag og Donna della Speranza deltok på LC:3 både lørdag og søndag. Godt jobba Tonje Grut og Hoelgaards Dudaia startet LA:4 og LB:4 lørdag og LA:4 på søndag. Tonje og Hoelgaards Dudaia tok 1. plassen på søndag i LA:4 Gratulerer

Reisestevne

Ingrid Haugen og Sekken Pippi har vært på sprang stevne i Drammen helgen 29. juli til 1. august. De startet 100 alle tre dagene. Dette sier Ingrid om turen til Drammen. Vi har hatt veldig fine runder hele helgen, og har fått med oss masse god erfaring. Veldig stolt over Pippi som har vært veldig voksen på sitt første ordentlige reisestevne, og vårt tredje stevne sammenLykke til videre og Takk for at vi får høre om våre medlemmer som er ute å starter stevner  

Trondheim rideklubb

16. og 17. juli var det sprangstevne til Trondheim rideklubb. Fra klubben vår startet Ingrid Haugen med Sekken Pippi. De startet 90 cm 16. 0g 90 cm og 1m 17. juli.   

Feltrittstevne

Lørdag 10. juli var det Feltrittstevne på Stall GG i regi av Vaadan hestesportsklubb. 7 av våre medlemmer stilte til start. I P60 startet Vilde Bjørkvoll med Melbystallens Moonsahine, Ine Kåsbøll Skjegstad med Red Romeo J, Ida Kjøren-Lefstda med Lallana og Madelen Gården med Miss Nadia. I H60 startet Frida Pedersen med Carew, Tonje Grut med Hoelgaards Dudaia og Ida Bjørkli Storstein med Mindthegap. Vell blåst til alle sammen

Foto: Emma di Lijster og Ragnhild K. Lefstad

Sommerstevne i dressur del 2

3.-4. juli har to fra klubben vår vært ut å startet stevne, Mari Harstad By og Lallana startet 70 og 80 på lørdag og Tonje Grut og Hoelhaards Dudaia startet 80 lørdag Sommerstevne på Øysand , Trøndelag Hestesportklubb

Foto: Lea Sperle

Sommerstevne i dressur del 1 2021

Lørdag 19.06.21 startet Trøndelag hestesportsklubb sitt Sommerstevne på Øysand. 3 medlemmer stilte til start. Ane Dorthea Kjøren Refseth med Black Roses i LC og LC Norske hesteraser med Skeides Vind, Mari Hårstad By med Chanielle Z i MC og MB, Og Kari Kjørsvik Berge med Berge`s Roxette i MB.Kari og Berge`s Roxette fikk delt førstaplass i sin klasse, Gratulerer Flott innsats til alle ekvipasjene.

Kari Kjørsvik Berge & Berge's Roxette vant MB4 og seier i Stryk Vintercup 2021 på søndag 20.06. Gratulerer! Dette er en stor prestasjon og vi er så glad for å ha Kari som medlem i klubben vår. 

Søndag var det flere ekvipasjer fra Orkdal rideklubb som stilte til start.  Mari Hårstad By og Chanielle Z startet MB og MC, resten av gjengen startet LC:3 Ane Dorthea Kjøren Refseth startet med to hester, Black Roses og Skeides Vind. Thea Marie Aftret med Geronimo Z, Siv Torgrimsdatter Ryen Volden med Lallana, Ida Kjøren-Lefstad med Zamida og Madelen Gården med Miss Nadia. Flott innsats til hele gjengen. Thea og Geronimo fikk en fin 2. plass i LC:3, Gratulerer 

Foto:  4beintfoto og privat

MNM (midtnorsk mesterskap) for Nordlandshest/ Lyngshest

Verdal og Omegn Rideklubb på Sandslia Ridesenter 

En hilsen fra Emelie Storrø som også har vært å startet stevne.

Jeg og Sporsems Stjerne deltok på MNM (midtnorsk mesterskap) for Nordlandshest/ Lyngshest hos Verdal og Omegn Rideklubb på Sandslia Ridesenter fra fredag 11. juni til søndag 13. juni Fredagen ble brukt til å komme oss dit, samt etablere oss på plassen, og Stjerne fikk litt tid til å roe seg i boksen Lørdag så jeg på de som startet kjøring (presisjon og dressur), samt at jeg red en ridetime for Eirin Nordheim etter stevnet var ferdig for den dagen, der vi fokuserte på bakbeinsaktivitet, bære seg riktig, løfte ryggen osv På søndag var det min tur til å starte. Jeg startet 50cm clear round og 60cm feil og stil Helt først på dagen var det dressur så jeg så litt på det først. Etter hvert var det tid for sprang. I 50cm fikk jeg clear round på første forsøk I 60cm fikk vi desverre ett riv fordi jeg og Stjerne ikke var helt enige i når vi skulle svinge inn på banen fra kortsiden mot hinder 5, så der ble det 4 feilpoeng Men det har ikke noe å si, for vi fikk 67,5 i stilpoeng, som var det samme som 3. plassen!! Jeg er ekstremt fornøyd med Stjerne, jeg har ingen ting å klage over etter en slik rå prestering! Så vi dro hjem med en clear round-rosett, og en deltaker-rosett (alle Nordlandshest-ekvipasjer får deltaker-rosett for å delta på MNM for Nordlandshest/ Lyngshest). Etter stevneslutt vendte vi snuten hjem til Fannrem, og Stjerne ble veldig glad for å se igjen kompisene sine som ventet på henne hjemme

Dressurstevne Østfold rytterkrets

Morro at våre medlemmer starter stevner rundt om. 5.-6. juni startet Tonje Grut dressurstevne i Østfold rytterkrets, Tune ridesenter. Hun startet LA:3 og LB:3 den 5. og LB:4 den 6. Juni med hesten Hoelgaards Dudaia. Tonje hadde dessverre ikke noe bilde men morro med oppdatering uansett.

Sprangstevne 22.-23. mai 2021

Ei helg med sprangstevne på Stall Zaana er over. Så mange flinke ekvipasjer, å så ble det jaggu en runde med kjepphest også. Vell blåst til alle som var med å hjalp til for å få denne helga til å bli helt super.

Klubbmester i 60 cm ble Siv Ryen Volden og Lallana. 2. plass ble Vilde Bjørkvoll og Red Romeo J, 3. plassen gikk til Maren Elise Aunan og Pingela Trickson C.

Vinnerne i 60 cm ble på delt førsteplass Frida Pedersen og Carew, Thea Marie Aftret og Geronimo Z, 2. plass Siv Ryen Volden og Lallana, og på delt 3 plass Lene Bjerkenås og Haug Snerten og Hilde Mari Røset og Mia-Malla.

Vinnere i 70 cm ble Hilde Mari Røset og Mia-Malla, 2. plass Siv Ryen Volden og Lallana, 3. plassKaroline Egtvedt Køste og Bekkebruno.

lubbmester i 80 cm ble Frida Pedersen med Carew, 2. plassen gikk til Vilde Seines Opøien og Goliath Hedegaard.

Vinnere i 80 cm er Tone Kvaale og Severin, 2. plass Ronja Madelen Sneisen-Aune og Prosecca Light, 3. plass Tiril Midtsian Østensen og Barasti.

Vinnere i 90 cm er Tiril Midtsian Østesen og Barasti, 2. plass Ronja Madelen Sneisen-Aune.

Årsmøteinnkalling

30. mai 2021

Sprangtrening Stall Zaana

08.-09. mai med Ingrid Helene Løes

Det har vært sprangtrening med Ingrid Helene Løes. 15 flotte ekvipasjer deltok. Herlig med utetrening og mange flotte medlemmer. 

Viktig Info

Årsmøte blir avholdt 30 mai kl 18.00 enten på Teams, eller på Berge gård, dersom koronareglene tillater det. Alle som skal delta må melde seg på til orkdalrideklubb@live.noInnkalling kommer via e-mail, når valgkomiteen er ferdig med sitt arbeid. Har noen forslag kan dere kontakte Anita Hammerås, Dina Lund eller Rolf Håkon Hennes.Saker som skal taes med på være klubben i hende innen 15 mai . orkdalrideklubb@live.no 

I forbindelse med årsmøtet blir det også utdelt priser for årets medlem ( kom med forslag om en person som har gjort innsats for klubben utenfor konkuransearenaen, og gjerne ikke styremedlem), årets junior, senior og hest ( Her telles godkjente resultater på horsepro. Nytt av året er at de som vil at resultatene skal telles, må gi beskjed til Silje Hårstad By, så hun ikke må se igjennom hele medlemslista. Silje.by93@gmail.com ) Frist 15 mai.

VIKTIG INFO

Viktig info ang betaling av medlemskontigent. Alle medlemmene må betale i henhold til mailen dere ha fått fra klubben. . Ikke faktura i min idrett, den er kreditert å skal ikke benyttes.

Tur-ritt callenge

Tur-ritt Challenge, blir du med?
Lyst til å delta på ett uoffisielt ritt, hvor du kan vinne flott premier?

Vi i Orkdal Rideklubb ønsker å invitere alle ryttere som holder til i nedslagsfeltet til klubben til en challenge hvor det er om å gjøre å komme seg ut i skog og mark, ridning på bane og ridehus blir ikke telt med da det er om å komme seg på tur. Men det blir en uttrekning av de som legger inn bane og hallridning. Challengen går over flere dager fra 1. februar fram til og med 28. februar i 2021.
Her vil det bli fler kåringer:
*Hvem registrerer den første turen med hest?
*Hvem samler mest km, trekker en voksen og en fra 2005 og yngre?
*Hvem er ute å trosser dåligst vær?
*Hvem er den yngste rytteren?
*Hvem er den eldste ryttern?
*vi trekker ut et bilde som blir tagget med #orktrc på instagram
*Hvem er ute på flest turer i løpet av disse dagene trekker en voksen og en fra 2005 og yngre??
*Hvem rir flest ganger på bane/ridehus?(blir ikke med i samenlagt km telling)Og vi vil trekke to tilfeldig som deltar på Challengen som får seg en premie....For å delta må du: Laste ned appen: Equilab (Orange ikon med hvitt hestehode) og legge til brukeren: Orkdal Rideklubb. Pass på at du trykker på ikonet med pluss tegn når du legger til klubben som venn. Hvis du ikke gjør det får vi ikke til å se hva dere gjør. Her vil vi kunne se hvem som er med, samt å følge med på distansen, farten ol. Kjempe flott om de som deltar vil kommenter at de er med i tillegg, så vi ikke går glipp av noen.
Målet er å få folk ut å nyte naturen med sin 4beinte venn, og har du ikke egen hest kan også delta uten hest (ta deg en tur med hunden, eller bare ut å gå/jogge seg en tur eller en skitur.) Her vil alle kunne delta.
Ryttere født i 2008 og yngre vil få seg ei flott deltagersløyfe uansett (gi oss beskjed om alder)
Vi vil også oppfordre alle som har ett ønske om å vinne premien for hvem som har trosset det dåligste været om å tagge Orkdalrideklubb på instagram, der trekker vi en vinner ut i fra bilde.
Premiene trekkes 1. mars og vil offentliggjøres på vår FB side.Inn å meld dere på.
GOD TUR!Mvh Orkdal Rideklubb

Julelotteri 2020

Skriv inn undertittel her

Oppfordrer alle til å kjøpe lodd til julelotteriet 2020. Mange flotte premier!!
Hva med en halv gris til jul?
Kr 10,- per lodd.

Årets siste Ingridtrening

Da er årets siste sprangtrening med Ingrid Helene Løes ferdig og vi kan bare glede oss til et nytt år og nye treninger. Lørdag 21/11-20 var det 10 ekvipasjer med, søndag 22/11-20 var det 8 ekvipasjer.  

AVLYST

Juleshow 2020 må dessverre avlyses i år pga innstramming på smittevernreglene.
Klubben vil likevel gjennomføre julelotteriet og håper alle støtter opp om det. Mer info om lotteriet kommer etter hvert.
Ønsker alle ei fin førjulstid! 

Hvis det er medlemmer som ikke får hestesport må dere sende en mail til orkdalrideklubb@live.no

Medlemsliste

Det er oppdaget noen feil på medlemslisten. Fint om medlemmene går inn å ser at det stemmer med ditt medlemskap. 

D-stevne i dresur

Trøndelag Hestesportklubb 24.oktober

Det ble arrangert D-stevne i dressur hos Trøndelag Hestesportklubb 24. -25. oktober. Fra Orkdal rideklubb startet to ekvipasjer.  Anne Dorthea Kjøren Refseth med Black Rose og Mari Hårstad By med Evento Cèu Z.

Din tittel

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam.

 Medlemsmøte i Orkdal rideklubb  

Dato: 30. oktober 2020 kl 18.00

Sted: Ridehuset på Berge Gård

Saksliste:

Valg av klubbjakker

Opprette juniorgruppe 

Treninger
Info om hjemmesida. 

 Juleshow og julelotteri 

 Info om Grøntkortkurs 

Salg av kaffe, kaker og brus!

Vel møtt!

Styret i ORK 

Dressurstevne på Bruråk  

Det ble arrangert D-stevne i dressur hos Bruråk hestesportklubb 17.-18. oktober. Fra Orkdal rideklubb startet fire ekvipasjer. Therese Stoum Kvarme med Ballder. Anne Dorthea Kjøren Refseth med Black Rose som fikk en 4. plass i LC på lørdag. Mari Hårstad By med Evento Cèu med en 4. plass i LC på søndag. Kari Kjørsvik Berge med Berges Roxettte og  1. plass i MC både lørdag og søndag. Gratulerer

Sprangtrening

Sprangtrening med Ingrid Helene Løes og Orkdal rideklubb i helga på Stall Zaana 10.-11. Oktober

Distriktsstevne feltritt

Medlemmer i Orkdal rideklubb som deltok på distriktsstevne feltritt i helga, kl D, ponni 60 cm. Arrangør Vaadan rideklubb, sted Stall GG på Orkanger. Ekvipasje: Vilde Bjørkvoll ( 13 år) på Tarzana ble nr 2 Gratulerer. Ine Kåsbøl ( 13 år) på Romeo. 

Sprangstevne

4 ekvipasjer stilte på sprangstevne til Trøndelag hestesportklubb på Øysand. Det var Silje Hårstad By med Lallana, Frida Pedersen med Carew, Thea Marie Aftret med Geronimo Z og Ida Kjøren-Lestad med Miss Nadia. 

Sprangtrening 

Lørdag 26. og søndag 27. september var det endelig sprangtrening med Ingrid Helene Løes på Stall Zaana. 8 medlemmer fra Orkdal rideklubb deltok. 

Trøndersk dressurfestival

Bruråk hestesportklubb

Silje Hårstad By og Mari Hårstad By startet på Trøndersk dressurfestival 11.-13. september. 

Silje Hårstad By og Lallana ble nr 2 i jubileumscup LC. Det ble også delt ut «fæstival-priser» og beste unghest ble Lallana med Silje Hårstad By i salen. De fikk et flott vinnerdekken. Gratulerer.

Mari Hårstad By startet med Evento og tok en fin 3. plass første dag i LC. Gratulerer.

Feltrittstevne på Peder Morset Folkehøgskole

13. september var det flere ekvipasjer som representerte Orkdal rideklubb under feltrittstevne på Peder Morset folkehøgskole i Selbu. Thea Marie Aftret og Geronimo stakk av med 2. plassen. Gratuelerer. Frida Pedersen og Carew, Tuva Sommerschild og Caspian, Ida Kjøren-Lefstad og Miss Nadia var også med. 

Orkdalsrittet 

30.08.2020

Orkdalsrittet ble gjennomført for 38. gang søndag 30.august 2020. Med skiftene vær og rekordmange startende ekvipasjer. På lørdag var det foredrag med Lene Hammer som er internasjonal dommer med mye erfaring innen distanseritt.

D-stvne i dresur på Berge gård

20.-21. juni

Tusen takk til alle startende, alle som hjalp til og alle som bidro med sponsorstøtte og gaver til helgas stevne på Berge Gård. Værgudene var virkelig med oss denne gangen Litt solbrente, svette og veldig fornøyde etter ei nydelig helg.

Klubbmesterskap i sprang

21. mai 2020

31.mai hadde Orkdal Rideklubb klubbmesterskap i sprang, med hele 28 startende ekvipasjer. Vi takker for ett kjempefint gjennomført stevne til alle ryttere, klubbmedlemmer, hjelpere, publikum, og ikke minst sponsorene, som ga oss så fine gevinster til loddtrekningen.

NPA-utstilling på
Stall GG

15.06.2019

Bilder tatt av Maria Steen Ranum

I dag har to av våre medlemmer vært på Stall GG for å vise fram de fine ponniene sine!
Silje Hårstad By stilte ut Lallana, som er ei hoppe født i 2015, etter Miss Nadia (Welsh cob) og Sir Cisco (Meckleburger) :D
Hanna Flor Kjøren stilte ut sine to shetlandsponnier: Emil og Solan. Emil fikk 1.plassen i sin klasse :D

Vi gratulerer begge med en fin gjennomføring av sin utstillingsdebut!


Landsstevne på Starum

08.-10.06.2019

Hanna Flor Kjøren & Emil
Hanna Flor Kjøren & Emil

Denne kjøreekvipasjen har representert Orkdal rideklubb på lands- og elitestevne på Norsk Hestesenter.
De kjørte DMP Utdanningsklasse:
63,810% i dressuren, feilfritt på maratonhinder, men dessverre med litt tidsfeil på E-etappen. Dagen etter kjørte de feilfritt både på hinder og tid i presisjon, og da endte de tilslutt opp med en sammenlagt 3.plass i hele DMP-klassen :D Vi gratulerer med ett vel gjennomført første reisestevne! 

Store forhold på Norsk Hestesenter!
Store forhold på Norsk Hestesenter!

Sprangstevne hos
Verdal rideklubb

10.06.2019

Emelie Storrø & Sporsems Stjerne
Emelie Storrø & Sporsems Stjerne

Emelie og Stjerne har representert rideklubben på sprangstevne i Verdal! De gjennomførte en clear round i 50cm, og en feilfri runde i 60cm, med 66,71 stilpoeng :D Vi gratulerer så mye!


Feltrittstevne på Peder Morset Folkehøgskole

09.06.2018

I helga var det flere ekvipasjer som representerte Orkdal rideklubb under feltrittstevne på Peder Morset folkehøgskole i Selbu.

Mari Hårstad By & Chanielle Z , Mie Eikli Meistad & Zaana, Thea Marie Aftret & Geri, Frida Pedersen & Carew
Mari Hårstad By & Chanielle Z , Mie Eikli Meistad & Zaana, Thea Marie Aftret & Geri, Frida Pedersen & Carew

Vi gratulerer hele gjengen med gode plasseringer og resultater :D
Ponniklasse:
1.plass: Mie Eikli Meistad & Monte
3.plass: Frida Pedersen & Carew 
Hesteklasse:
6.plass: Mari Hårstad By & Chanielle Z
7.plass: Mie Eikli Meistad & Zaana
13.plass: Thea Marie Aftret & Geri


Utvidet klubbstevne i sprang, med klubbmesterskap på
Stall Zaana

26.05.2019

Bilder tatt av Hanna Flor Kjøren

Søndag 26.mai arrangerte Orkdal Rideklubb ett utvidet klubbstevne i sprang, med klubbmesterskap og trail-klasser.
Mange flinke hester og ryttere møtte opp til start :D

Våre klubbmestere ble:
I Lilletour, 60cm:
Gull: Vilde Seines Opøien & Mefistho
Sølv: Thea Aftreth & Geronimo
Bronse: Therese Kvarme & Carew

Foto: 1 Julie Solem, 2 & 3 Hanna Flor Kjøren

I Storetour, 80cm:
Gull: Rebekka Aanes & Celtjonker
Sølv: Dina Lund & Celsius
Bronse: Mie Meistad & Zaana

Foto: 1 & 2 Julie Solem, 3 Lene Kaspersen Meistad

Det ble også avholdt en åpen trailklasse, hvor inntekten gikk ti hjelpeorganisasjonen ''Prince Fluffy Kareem'. Tusen takk til alle som kjøpte lodd, og donerte til denne veldedigheten :-D

Vi vil si tusen takk til alle som bidro med å gjennomføre dette stevnet, og en ekstra takk alle sponsorene våre, som ga deltakerne så fine premier!:

YesBox Stallstrø, Skagen Smie, Fannrem Salmakerverksted,
Felleskjøpet (Klett), Søstrene Grene (City Syd), Müsti (City Syd)
OBS Elektro (City Syd), Obs Sport (City Syd), Enklere Liv (City syd)
Coop Marked (Skaun), Coop Extra (Børsa), Fitnesspoint (Børsa),
Best (Børsa), Kiwi (Buvika), 3T treningsenter (Melhus), Vita (Orkanger).

Distriktstevne i kjøring på Vaadan

18.-19.05.2019

Bilder tatt av Tonje Aarsand

Klubbens eneste kjøreekvipasje har representert Orkdal rideklubb på kjørestevne hos Vaadan Hestesportsklubb denne helgen.

De starten ''Utdanningsklasse 2''(LC)  i dressur, og presisjon med innlagt maratonhinder. Det ble 60,952% i dressuren, men dessverre to baller ned i presisjonen.