Siste nytt

Sprangstevne til Klæbu IL-Hestesport

16.-17. mars var det sprangstevne til Klæbu IL - Hestesport på Bratsberg Ridesenter. Dag en deltok Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy i LC ponni. De red en clearround runde. Gratuleter. Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen deltok med to hester. LB ponni med Corskeagh colleen og LA med Langklopps Mr.perfect. Ida Holberg og Sørlis Rondegut red 60 cm. Gratulerer med fine runder til dere alle.  

Dag to deltok Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy deltok i LC+5. Gratulerer med en fin runde Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet deltok i 65 og 75. CR i 65 og 1.plass i 75. Gratulerer

Dressurstevne Bruråk dag 2

Dag 2 på dressurstevne til Bruråk Hestesportsklubb 10. mars. I LB startet Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic som tok 2.plassen, gratulerer og Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy. I LC startet Vilde Bjørkvoll og Arnt og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet.I LD startet Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet som tok 1.plassen Maren Kvernvik Berge og Hoelgaards Dudaia tok 2.plass. Gratulerer.  Gratulerer med fine runder alle sammen.

Dressurstevne på Bruråk dag 1

9. mars var det dressurstevne til Bruråk Hestesportsklubb I LD startet Maren Kvernvik Berge og Hoelgaards Dudaia som tok 2.plassen og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet som tok 1.plassen Gratulerer begge to. I LC startet Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy som tok 1.plassen Gratulerer Stine Gunnesmo Aftreth og Casall's Cava, Vilde Bjørkvoll og Arnt og Guro Welander Angenete og Balder. I LC ponni startet Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet og Ida Holberg og Sørlis Rondegut. I LB startet Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic og Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy. Gratulerer med fine runder alle sammen.

Dressurstevne Skayna kjøre-og rideklubb

3.mars var det dressurstevne til Skayna kjøre -og rideklubb. Der deltok Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet og Ida Edvarda Holberg og Sørlis Rondegut i LD og LC. Gratuleter til Ida og Åmotslynet med 1.plass i LD og 2.plass i LC og gratulerer til Ida og Sørlis Rondegut med 1.plass i LC. Guro Welander Angenete stertet også LC. Det var også starten på rekruttkarusellen i dressur.

Sprangstevne Skayna kjøre-og rideklubb

2.mars var det sprangstevne til Skayna kjøre -og rideklubb. Der deltok Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet i 70 og 80 feil og stil. Gratulerer med seier i 70. Det var også starten på rekruttkarusellen i sprang.

Årets første dressurstevne. 25. februar

Årets første stevne er unnagjort og det ble en fin dag. LD ble vunnet av Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet. I LC ponni ble det delt 1.plass av Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet og Ida Holberg og Sørlis Rondegut. LC ble vunnet av Nora Larsen og Geronimo Z. LB ble vunnet av Madelen Gården og Lallana alle fra Orkdal Rideklubb. Gratulerer Tiril Dypdalen og Zaana Euphoria hadde en fin fin ryttertest. Guro Welander Angenete og Årblå og Ida Kjøren-Lefstad og Caspian Z hadde et fint program i LC. Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy hadde et fin program i LB.  De tilreisende hadde også fine program. Takk for en fin dag. Og tusen takk til dere som var med som dugnadsfolk Uten dere blir det ikke stevne.

Ingrid-trening februar

Snutt fra Ingrid-trening mandag 20. og tirsdag 21. februar. Super trening med Ingrid Helene Løes .

Lasskjøring til Rørosmartnan

Det er moro å dele når våre medlemmer gjør noe. Astrid Gunnesmo og hesten Troja har vært på et eventyr. De har kjørt slede til Røros sammen med masse flotte hester og folk. Trøndelag lasskjørerlag kjørte i år for 23.gang til Rørosmartnan. Det var Troja sin første tur, mens Astrid har vært med en gang tidligere. Å få oppleve dette var bare helt ubeskrivelig, sier Astrid. Det er en reise bak i tid, der man kjører gamle kjøreleder på vei til Røros. Det var så magisk, og må bare oppleves. For å kunne delta på en slik tur må man være medlem i lasskjørerlaget, og delta på en "oppkjørings helg" å bli godkjent som ekvipasje før man får delta. Det er lange dager ute i skog og mark, så man blir sliten. Men det er virkelig verdt det. Kjøreruten ligger vedlagt på et bilde. 

Dressurstevne

Da er stevnesesongen i gang og i helga (17.-18. februar) har det vært stevne til Starum Hestesportsklubb. Der startet Tonje Lundqvist og Anton24Firfod lørdag og søndag. Flott start på sesongen og lykke til videre i 2024 

2023

Dressurstevne Stall Zaana

27.november arrangerte vi årets siste stevne. Dressurstevne på Stall Zaana. D ble et fint arrangemang. Tusen takk til alle som var med å hjalp til. I LD ble d 1.plass til Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet og 2.plass til Julie Aftreth Oppland og Vestlandsbandens Lucas, rir for Langklopp hestesportsklubb. Begge Orkdal rideklubb. Lc ble vunnet av Madelen Gården og Lallana, 2.plass Guri Hårstad By og Zaqero og 3.plass Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet alle Orkdal rideklubb. LB ble vunnet av Madelen Gården og Lallana Orkdal rideklubb 2.plass Hilde Pettersen Vik og Røynes Petter, Melhus Hestesportsklubb og 3.plass Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy, Orkdal rideklubb. Gratulerer alle sammen. Vi feiret advent litt tidlig og kåret to ekvipasjer som pyntet seg med adventsfarger. Det ble Elise Eggan Brøndbo og Geronimo og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet/Evento Cèu.

Sprangstevne Bruråk

11.-12. nov var det sprangstevne til Bruråk Hestesportsklubb. Lørdag deltok Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect i LB ponni, gratulerer med 1.plass Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy deltok i 60 cm. 

Søndag og til start: LA+5 ponni, feilfri runde på Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect, gratulerer.  Ingvild Asbøll og Castor red CR i 55 og 3.plass i 65, gratulerer. Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy red til 2.plass i 65. Gratulerer Flott innsats alle tre.

Internt klubbstevne i sprang

Søndag 5.nov hadde vi Internt klubbstevne i sprang på Berge Gård.  Det ble en stor suksess.  Det var 29 starter kun fra vår egen klubb.  Her er noen bilder fra dagen. Det var CR i 20-60. 70, 1.plass Madelen Gården og Lallana, 2.plass Vilde Bjørkvoll og Arnt. I 80 ble det delt 1.plass på Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet og Madelen Gården og Lallana 2.plass på Maja Lygre og Kasai 90, 1.plass på Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect, Gratulerer Vi hadde kåring til de som hadde kledd seg ut og de gikk til Julie Aftreth Opland, Vilde Bjørkvoll og Ida Kjøren-Lefstad

Treningssamling Berge Gård

3.-5. nov var det treningssamling på Berge gård med Kari Kjørsvik Berge. Fredag startet med ridetime og taco. Lørdag var det ridetime, pizza og longerings kurs. Søndag avsluttet vi med et internt klubbstevne. 13 deltagere har vært i sving fredag og lørdag. 

Rosa sløyfe stevne Bruråk

28.-29. okt var det dressurstevne, rosa sløyfe til Bruråk Hestesportsklubb. Dag 1, LD startet Ida Bjørkli Storstein og Achybreakyheart og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet, Ida og Lynet red til 2.plass. Gratulerer.  LC ponni deltok Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet. LC deltok Maya Lygre og Kasai og Vilde Bjørkvoll og Arnt, Vilde og Arnt red til 4.plass, Gratulerer.  LB deltok Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic og de red til en 3.plass Gratulerer.  MC red Mari Hårstad By og Chanielle Z. Kjempefint ridd av alle sammen.

Dag to av dressustevne rosa sløyfe til Bruråk Hestesportsklubb. Mari Hårstad By og Chanielle Z startet med et kjempefint program i MC. I LB startet Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic, Siv Torgrimsdatter Ryen Volden og Evento Cèu og Ingvild Asbøll og Castor. Siv og Even red til 1.plass, gratulerer LD red Ida Bjørkli Storstein og Achybreakyheart og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet. LC red Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet, Siv Torgrimsdatter Ryen Volden og Evento Cèu, Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy og Maja Lygre og Kasai. Siv og Even red til 4.plass, Gratulerer.  Flott ridd alle ekvipasjer

Sprangstevne 

22. okt var to av klubbens medlemmer vært på Bratsberg til Trondheim Rideklubb og sprangstevne. Ingvild Asbøll og Castor red 50 og 65. Det ble CR i 50. Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy red 65. Super innsats Ikke hver gang det klaffer mrd bilder men det går bra.

Allsidighet

Allsidige jenter vi har som medlemmer i Orkdal Rideklubb. Stine Aftreth stilte til start på det aller første Travderbyet for ponnitravere på Varig Orkla arena søndag 15.oktober. Det ble 3. plass til Ponnyhaugens Minimax med Stine G. Aftreth som kusk på tiden 2.46,8 som er ny rekord. Gratulerer Litt info:I 2023 vil de første norske Travkriterium og Travderby kjøres for ponnitravere.Etter innspill fra organisasjonsledd under DNT er det utredet ønske om egne klasseløp for ponnitravere, herunder Travkriterium og Travderby. Bakgrunnen for å opprette egne klasseløp for ponni kommer av ønsket om å styrke det norske oppdrettet av ponnitravere, og øke unge utøveres lyst til å starte med unghester. Norsk Travderby er for norsk og svenske 4 års hester, det vil si de kan kun starte det en gang. I Derby starter de beste ponniene i Norge og Sverige i samme løp. 

Feltritts cup

 I år har Vaadan Hestesportsklubb, Selbu hestesportsklubb, Steinkjer Rideklubb og Orkdal rideklubb arrangert Feltritts cup. Finalen ble holdt på årets siste feltrittstevne til Orkdal Rideklubb på Stall GG. 

Resultatet ble: Ponni 1.plass Ida Kjøren Lefstad og Åmotslynet Orkdal Rideklubb 2.plass Madelen Gården og Lallana Orkdal Rideklubb 3.plass Malin Rømo og SR Rosa Namsos Kjøre-og Rideklubb. Hest 1.plass Astrid Søvik Eriksen og Hazard Verdal og omegn rideklubb 2.plass Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic Orkdal Rideklubb 3.plass Ida Overvik Balstad og Lun Selbu Hestesportsklubb. Gratulerer til alle ekvipasjer. 

De flotte rosettene ble sponset av Rosetter.no Vinnerdekken ble sponset av Horze Trondheim trykk på vinnerdekken ble sponset av MSRanum Design. Tusen takk

Feltrittstevne med klubbmesterskap og Trøndersk

For en dag for jentene i Orkdal Rideklubb i går på feltrittstevne på Stall GG Ponniskole . I KC ponni tok Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect 1.plass og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet 2.plass. Det ble samme plassering i klubbmesterskap. Ilja og Tippi kom på 2.plass i Trøndersk. Team Orkdal rideklubb tok 1.plass i Trøndersk Team Callenge, Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic, Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet, Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect. Det var finale i klubbens allround cup. For de fra 17 år og oppover ble vunnet av Thea Marie Aftret og Geronimo, 2.plass Siv Torgrimsdatter Ryen Volden og Evento Cèu og 3.plass Elise Winsnes Bjerkan og Zaana Euphoria. Fra 16 år og nedover 1.plass Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet 2.plass Ingvild Asbøll og Castor 3.plass Madelen Gården og Lallana Gratuleter 

Tusen takk for flotte bilder Siv Ryen Volden Foto

Hubertus rittet

Søndag 1.oktober arrangerte vi Hubertusrittet 2023 på Stall Zaana. Det ble et koselig ritt med 14 startende. Vinner av klasse 1 Jonna Rogstad, klasse 2. Marita Ingelin Petersen Rogstad. Publikumspris beste antrekk Ida Edvarda Holberg. 

Tusen takk til alle som var med å fikk dagen til å bli så bra  

Dressur Melhus hestesportsklubb

7.-8. oktober var det dressurstevne til Melhus Hestesportsklubb.

 Lørdag deltok Mari Hårstad By med Chanielle i MC. Flott gjennomført.

Søndag deltok Vilde Bjørkvoll og Arnt I LC. Flott ridd  

 

Feltritt Vaadan Hestesportsklubb

2.okt var det KC Feltritt til Vaadan Hestesportsklubb. Et flott arrangement. I ponni deltok Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Goldy og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet. I hesteklassen deltok Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic, de tok en flott 2.plass. Gratulerer

Feltrittstrening på Vaadan

29.-30. september var det feltrittstrening til Vaadan Hestesportsklubb Der deltok Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Goldy, Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet.

Klubbtrening feltritt

3 ekvipasjer på klubbtrening i feltritt på Stall GG Ponniskole 28.sept. Ida Bjørkli Storstein og Elverhøis Maltic, Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Goldy og Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy. Koslig kveld med litt sosialt etter ridningen. Takk til feltrittstrener Ellen Kulbotten

Dressurstevne til Vaadan Hestesportsklubb

23.sepytember var det dressurstevne til Vaadan Hestesportsklubb. Der deltok Vilde Bjørkvoll og Arnt i LD og LC, Maja Lygre og Baloushka SW i LC der det ble 1.plass og LB der det ble 3.plass gratulerer, Ingvild Asbøll og Castor i LC ponni og Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic i LB. Det var finale i STRyK rekruttkarusell der Maja og Baloushka tok 1.plass i lilletur, Ingvild og Castor tok 2.plass og Vilde og Arnt kom på 4.plass. Gratulerer.  Ida og Maltic kom på 2.plass i storetur. Gratulerer, superflinke ekvipasjer.

Ingrid-trening Stall Zaana

Ingrid Helene Løes var på Stall Zaana 23.-24 sept og hadde sprangtrening. Så fint vær og flinke ekvipasjer.  

Veiklebalder mesterskapet 2023

Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet deltok i dag 17. sept pressisjonskjøring med groom Vilde Bjørkvoll. Og hoppet 80 og 90. Det ble da en 3.plass i Veiklebalder grenmesterskap sprang. Gratulerer. Ida fikk også en utmerkelse.Kriterier veiklebalder ung: tildeles ung rytter/kusk som i serdeleshet utmerker seg i form av for eksempel god omgang med hesten, omgjengelighet og inkluderende, hjelpsom, gode resultater på stevner eller lignende. kan tildeles til og med det året rytter/kusk fyller 19 år.Begrunnelse: pen ridning og god hestebehandling er noe vi har lagt merke til og det er noe vi i Veikle Balder setter høyt! Årets VB-ung rytter er en ny i Veikle balder familien, og vi er imponert over jobben hun har gjort med hesten sin både tidligere å nå i helga. Årets Veikle balder ung sløyfe går til Ida Kjøren-Lefstad. Gratulerer med utmerkelsen.Se innsikt og annonserFrem innleggAlle reaksjoner:5757

Feltritt Selbu

Det har vært feltrittstevne til Selbu hestesportsklubb 17.sept. Der deltok Madelen Gården og Lallana, Frida Pedersen og Carew, Thea Marie Aftret og Geronimo Z og Elise Winsnes Bjerkan og Zaana Euphoria. Gratulerer med 3.plass til Thea og Geri  

Utstilling

Hege Størseth har vært på utstilling i Hustadvika med to av sine fine i dag. Her er det hun forteller om dagen. Force Majeure har vært å testa nye ting i beste Force-stil, og har vist at tålmodigheten er ca 0,1 sekund lang. Han kan både å gå på to, og å sparke både fram og bak! (Det var vel ikke noe nytt, for dem som har fått med seg sykehusturen min) Han fikk dog veldig gode karakterer og er videre til Eliteskue om 2 uker. Mor Universe ble kåret med 1. premie i eksteriør, men generell 2. premie da hun mangler rideresultat (ikke rart etter brukket bekken ).

Dressurstevne Blakstad hestesportsklubb

17.sept var det dressurstevne til Blakstad hestesportsklubb. Der deltok Ida Bjørkli Storstein og Elverhøis Maltic I LB. De tok 1.plass, gratulerer.

Veiklebalder mesterskapet 2023

Dag en på Veiklebalder mesterskapet er over. Det var på Tretten og Stavsplassen. Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet startet i dag LD og LC dressur. Det var godt ridd og mange fine tilbakemeldinger. De kjørte også dressur kjøring med groom Vilde Bjørkvoll der de jaggu tok 1.plassen. Gratulerer.

Sprangstevne

Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy startet 60 cm sprang til Blakstad hestesportskkubb 16.september. En flott runde. Gratulerer  

Sprangstevne på Øysand

9. sept var det sprangstevne til Trøndelag Hestesportsklubb. Der deltok Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet i feil og stil 70 og 80. I 70 fikk de Lucky loser sløyfe for beste stilpoeng med 4 feil.

10. sept var det finaler i deres cuper. Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet deltok i 70, 85 og 90. De red inn til 2. plass i Trøns cup for Norske hesteraser og 2.plass I Bronsecupen. Gratulerer. Foto: Mina S. Danielsen og Torunn Smevik

Dressurstevne Bruråk

8.-10. sept var det dressurstevne til Bruråk Hestesportsklubb. Fredag startet Ida Bjørkli Storstein og Elverhøis Maltic og Mari Hårstad By og Evento Cèu i LB, Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy, Maja Lygre og Baloushka SW og Ingvild Asbøll og Castor i LC Gratulerer med 2.plass i Lc Maja Lygre og Baloushka SW og 3.plass Ingvild Asbøll og Castor i LC.

Dag to på dressurstevne til Bruråk Hestesportsklubb. Gratulerer med 1.plass til Kari Kjørsvik Berge og IA's litle Thunder i 4 års Fei LC. 1. plass i LC Maja Lygre og Baloushka SW og 3.plass til Ingvild Asbøll og Castor i LC. Flotte prosenter til Anna Elisif Angvik-Kristiansen i LC Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic og Mari Hårstad By og Evento Cèu I LB.

Dag 3 av dressusevne til Bruråk Hestesportsklubb. Der deltok Mari Hårstad By og Evento Cèu, Thea Marie Aftret og Geronimo Z og Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic i LB. Gratulerer med 3.plass til Mari og Even  

Orkdalsrittet 2023

Orkdalsrittet ble for 41. gang arrangert 03.09.2023. På Berge gård i Hoston deltok 21 ekvipasjer fordelt på 3 klasser. Miniritt som var 4km deltok 5 ekvipasjer, 11 ekvipasjer red 7,59 km og 5 ekvipasjer red 15 km. Været var på vår side og alle fikk oppholds vær under rittet. Vell gjennomført av en flink komite. Vi gleder oss allerede til neste år. Foto: Ragnhild Kjøren Lefstad 

Kjørestevne

I dag har det vært kjørestevne til Vaadan Hestesportsklubb Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet med groom Siv Torgrimsdatter Ryen Volden startet presisjon og dressur utdanning. Det ble 1.plass i pressisjon 2.plass i dressur (første uplasserte) og 3.plass i Trøndersk mester. Gratulerer.

Dressurstevne til Verdal og omegn rideklubb

26.-27. august var det Trøndersk mesterskap i dressur til Verdal og Omegn rideklubb. Fra oss har Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic deltatt i LB lilletur. I dag ble det 5.plass og plassering. 6.plass sammenlagt i lilletur. Godt jobba. Tonje Lundqvist og Anton24Firfod var også på dressurstevne. De red para både lørdag og søndag. Flotte prosenter og 1.plass begge dagene. Gratulerer. 

Klubbmestere sprang Stall Zaana 2023

26.august var det klubbmesterskap i sprang på Stall Zaana Ingvild Asbøll og Castor ble klubbmestere i lilletur. Vilde Seines Opøien og Melizza's Walentino tok en fin 2.plass Mediumtur ble vunnet av Elise Winsnes Bjerkan og Zaana Euphoria, 2.plass gikk til Thea Marie Aftret og Geronimo Z, 3.plass gikk til Tuva Sommerschild og Caspian Z Storetur ble vunnet av Siv Torgrimsdatter Ryen Volden og Evento Cèu, 2.plass gikk til Madelen Gården og Lallana, 3.plass gikk til Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet. Gratulerer til alle ekvipasjer. 

Takk for flotte bilder MSRanum

Lagkonkuranse på sprangstevne 26.08.2023

Vi har hatt lagkonkuranse. Den ble vunnet av Tuva Sommerschild, Elise Winsnes Bjerkan, Ingvild Asbøll og Tiril Lund-Teigås. 2. plass Thea Marie Aftret, Ida Kjøren-Lefstad, Siv Torgrimsdatter Ryen Volden og Madelen Gården. 3.plass gikk til Mona Kleveland, Marion Kleveland, Ida Melissa Strand og Janicke Skjønberg Ludviksen 

 Gratulerer.

FOTO MSRanum

Trondheim Horse show

TRONDHEIM HORSE SHOW 2023. 18.-20. august. Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet startet 80, 85 og 80. 

Sprangtrening med Ingrid Helene

Sprangtrening med Ingrid Helene Løes 11 ekvipasjer deltok. Vi var så heldige at MSRanum kom å fotograferte. Ingrid Helene Løes, Madelen Gården og Lallana, Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet, Siv Torgrimsdatter Ryen Volden og Evento Cèu, Elise Winsnes Bjerkan og Zaana Euphoria, Ingvild Asbøll og Castor, Vilde Seines Opøien og Melizza's Walentino, Tuva Sommerschild og Caspian Z, Thea Marie Aftret og Geronimo Z, Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy, Randi Uvaas og Festus, Nora Larsen og Pluto

Sprangstevne til Bruråk Hestesportsklubb

5.augustvar det sprangstevne til Bruråk Hestesportsklubb Der deltok Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy i 50 og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet i 70 og 80 Fine runder på begge to.  

Sprangstevne 

21.juli var det sprangstevne til Larvik og Sandefjord rideklubb. I dag startet Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect MB. 

8.juli 2023

Vi koste oss på Stall GG og feltrittstevne som klubben arrangerte. Flott vær og masse flotte folk som kom på dugnad. Uten dere har vi ikke kunnet arrangert stevne. Litt lite startende med det skal sies at vi hadde 3 ekvipasjer fra Øvre Vang ride og kjøreklubb (Hedemark), 1 ekvipasje fra Skien Rideklubb, 1 fra Verdal og omegn rideklubb, 2 fra Selbu hestesportsklubb, 1 fra Langklopp Hestesportsklubb og 1 fra Orkdal rideklubb. 

Dressurstevne

2.juli. Dag en på dressurstevne til Klæbu IL - Hestesport. Der Mari Hårstad By og Chanielle red LB og tok en 2.plass. Gratulerer. Astrid Svinsås og Kebie B red LC. 

 3. juli var dag 2 av dressurstevnet til Klæbu IL - Hestesport på Bratsberg. Der har Kari Kjørsvik Berge og Berge's Miss Romance deltatt i LB. De tok 1.plassen, gratulerer. I LC deltok Kari Kjørsvik Berge og IA's litle Thunder, de tok 1.plassen og Ingvild Asbøll og Castor som tok 2.plassen. Gratulerer Maren Kvernvik Berge og Hoelgaards Dudaia deltok i LD.

Nordisk mesterskap i paradressur juni/juli 2023

Da er mesterskapet i Drammen over og i dag red Hege Størseth og Hønnerups Lidell til en 2.plass og sølv i Freestyle. De har plukket med seg flere medaljer og rosetter hjem. Dette sier Hege om dagens og helgas fokus. "Helgas fokus har lågge på en avslappa hest på banen, og der ga uttelling i dag. Ho va veldig fin og hadd fult fokus på oppgaven, og d vart belønna me gode poeng. Fremdeles masse potensiale, og me en ganske enkel freestyle, men dæm si jo d enkle e ofte d beste Gratulerer så mye.

Hege Størseth og Hønnerups Lidell og resten av det norske laget tok bronse i lagkonkuransen på Nordisk mesterskap i paradressur. Gratulerer   

Sommerstevne del 2

På Øysand til Trøndelag Hestesportsklubb var det sprangstevne 1.-2.juli. Der deltok Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect i MB lørdag og  LA+5 søndag. Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet i 85 søndag.

Sommerstevne 24.-25. juni 2023

Dag en av Sommerstevne til Trøndelag Hestesportsklubb er over. Vi hadde 7 flotte ekvipasjer til start som koste seg i finværet. I LA ponni startet Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect I 60 clear round startet Lina Gåsbakk og Operah H.R., Elise Winsnes Bjerkan og Caspian Z I 70 feil og tid startet Thea Marie Aftret og Zaana Euphoria, Madelen Gården og Lallana de startet også 80. Siv Torgrimsdatter Ryen Volden og Evento Cèu de startet også 80. I 80 og 100 startet Stine Gunnesmo Aftreth og Kebie B Siv og Even tok 4.plass i begge klassene og Stine og Kebie tok 3.plass i 80. Gratulerer 

Dag to av Sommerstevne til Trøndelag Hestesportsklubb. I dag startet Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect LB og MB ponni. Gratulerer med 1.plass i MB.  Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic i 70 og 80. Gratulerer med 4.plass i 70 og Luky looser i 80. Stine Gunnesmo Aftreth og Kebie B i 80 og 100. Gratulerer med 4.plass i 80 

Paradressur

Tonje Lundqvist og Spender har startet para dressur til Hønefoss og Ringerike Rideklubb 30.juni, 1.-2. juli og tok 1.plass alle dagene. Gratulerer 

Trøndersk mester 2023

17. juni var dag 1 av sprangstevne til @klaebuil_hestesport på @bratsberg_ridesenter Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet startet 70 og 80. Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect startet LA ponni og 100. De tok 1.plass i begge klassene. Gratulerer Stine Gunnesmo Aftret og Kebie B i 80 og 90, de tok 3.plass i 90. Gratulerer. Tilsammen ble det 1.plass til jentene i Trøndelag Team Challenge. Gratulerer så my

18.juni. Dag 2 på sprangstevne til Klæbu IL - Hestesport. Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect var først ut og startet LA og MB ponni. Da ble det 2.plass i Trøndersk vinner store ponnitour. Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet startet 75 og 85. Der ble det 2.plass i Trøndersk tour for Norske hesteraser og 3.plass i 85. Stine Gunnesmo Aftreth og Kebie B startet 85 og 95, det ble 1.plass i 95. Gratulerer så mye til dere alle

Dressurstevne 2023

11.juni hadde vi klubbmesterskap i dressur på Berge Gård . 

Mini-tur ble vunnet av Maren Kvernvik Berge og Hoelgaards Dudaia 2.plass gikk til Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet 3.plass gikk til Oda Øyaseter Røen og Skjeppe Flicka.  Gratuleter så mye 

Klubbmesterskap dressur ponni ble vunnet av Oline Wuttudal Melby og Black Roses 2.plass gikk til Ingvild Asbøll og Castor 3.plass gikk til Anna Elisif Angvik-Kristiansen og SR Daisy.  Gratulerer

Klubbmesterskap dressur lilletur ble vunnet av Kari Kjørsvik Berge og Berge's Miss Romance 2.plass gikk til Vilde Seines Opøien og Melizza's Walentino 3.plass gikk til Elise Winsnes Bjerkan og Caspian Z.  Gratulete 

Klubbmesterskap storetur ble vunnet av Mari Hårstad By og Chanielle Z 2.plass ble Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic 3.plass gikk til Madelen Gården og Lallana.  Gratulerer 

Klubbmesterskap Para ble vunnet av Hege Størseth og Hønnerups Lidell.  Gratulerer

  

Sprangstevne 10.juni.

Trollheimen ride og kjørelag har hatt sprangstevne . Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect deltok i 90 og 100.


Sommerstevne 2023

Helga 3.-4. juni var det sommerstevne i dressur til Trøndelag Hestesportsklubb. Lørdag startet Maja Lygre og Baloushka SW, Thea Marie Aftret og Zaana Euphoria og Siv Torgrimsdatter Ryen Volden og Zaqero LC. Gratulerer med 2.plass til Maja og Baloushka og 3.plass til Thea og Zaana LC ponni, Stine Aftreth og Ballerina, Ingvild Asbøll og Castor og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet Gratulerer med 1.plass til Ingvild o0⁰00g Castor LB, Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic. Gratulerer til dere alle med godkjente program.

Søndag startet Maja Lygre og Baloushka SW, Thea Marie Aftret og Zaana Euphoria, Madelen Gården og Lallana og Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet LC. Gratulerer med 1.plass til Maja og Baloushka og 3.plass til Madelen og Lallana LB, Ida Bjørkli Storstein og Elverhøjs Maltic. Gratulerer til dere alle med godkjente program. 

Sprangstevne Stall Zaana

19. februar var det sprangstevne på Stall Zaana. Tusen takk til ryttere, hester, teknisk personell, dugnadsgjengen og tilskuere. D ble en fin stevnedag selv om været var litt rufsete og skapte noen utfordringer for oss.  

Sprangstevne Bruråk

11.-12. februar var det  sprangstevne til Bruråk Hestesportsklubb. Lørdag startet Ingrid Haugen og Rochford 90 og 100 og Ilja Onora Tømmerås og Langklops Mr.perfect LB og LA. Søndag startet Ilja Onora Tømmerås og Langklops Mr.perfect LB og LA og startet med Bjørk 50. De red clear round i 50 og 1. plass i LA og LB i dag.  Gratulerer.

Ingrid Haugen og Rochford deltok på sprangstevne til Ålesund Rideklubb 28. januar. De red 90 og 100. 


Working Equitation

I høst var det online stevne i Working Equitation, i regi av WE klubben for Vestfold og Telemark. Ida Kjøren-Lefstad og Zamida deltok i LD, dressur, teknikk og speed. 1. premie sløyfa kom i posten. Gratulerer.

Ingrid-trening

Orkdal Rideklubb har hatt sprangtrening med Ingrid Helene Løes på Stall Zaana i Skaun 28.-29. januar 2023. 11 flotte ekvipasjer deltok lørdag og søndag. Vi hadde alt fra unghester som tok sinne første hopp til mer rutinerte hester  

Sprangstevne til Blakstad hestesportsklubb

Å da er også sprang sesongen i gang. Vi gratulerer Stine Gunnesmo Aftreth og Kebi B med 1. plass i 80 og 90 på stevne til Blakstad hestesportsklubb 29. januar 2023.

Dressurstevne til Blakstad hestesportslubb

Da er stevnesesongen i gang. Det har vært dressurstevne til Blakstad hestesportsklubb 28. januar 2023. Maja Lyngre og Baloushka SW startet LC og de tok en fin 1.plass Gratulerer. 

2022

Juleavslutning/medlemskveld

Klubben hadde en koselig juleavslutning og medlemsmøte 27. november. Med grøt, julebrus og info fra styret. Marith og gjengen fra Den hvite hesten hadde laga d så koslig te oss.  

Sprangstevne Klæbu IL

Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet deltok i dag på stevne til Klæbu IL på Bratsberg  Ridesenter 19.-20. nov. De red lørdag 70 og 80. Gratulerer med Clear round i 70. Søndag red de 75 og 85. 

Pay and jump

16 ekvipasjer deltok på Pay&jump 12. nov på Stall Zaana.  En flott dag med flotte hester og ryttere. Takk til støtteapparat, foreldre og medlemmer som bidro til at d ble så bra  

Sprangstevne Bruråk

5.-6. november har d vært sprangstevne til Bruråk Hestesportsklubb. Dag en deltok Ida Bjørkli Storstein og Elverhøis Maltic, Vilde Bjørkvoll og Arnt, Ingvild Asbøll og Castor i 50 og 60, Stine Gunnesmo Aftreth og Ballerina, Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet i 70 og 80, Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect i 80 og LB ponni. Gratulerer med 1.plass i 50 og 60 til Ida og Elverhøis Maltic, 3.plass i 60 til Vilde og Arnt, 2.plass i 70 til Ida og Åmotslynet og 5.plass i 80 til Ilja og Langklopos Mr.perfect. 

Dag to. For en dag for Orkdal rideklubb. Alle 5 ekvipasjer dro hjem fra sprangstevne til Bruråk Hestesportsklubb med rosetter. Det var finale i STRyK rekruttkarusell der de har samlet poeng hele sesongen.  Lilletur ble resultatet 1.plass Ida Bjørkli Storstein og Elverhøis Maltic 3.plass Vilde Bjørkvoll og Arnt. Storetur 1.plass Stine Gunnesmo Aftret og Ballerina 3.plass Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet. Gratulerer Ida og Elverhøis Maltic tok 1.plass i 65. Ilja Onora Tømmerås Ingebrigtsen og Langklopps Mr.perfect tok 1.plass i LB.  Gratulerer

Juniorsamling 2022

I helga (28.-29.-30. okt) har vi hatt juniorsamling på Berge gård i Hoston. Der har noen av våre juniormedlemmer + 3 jenter som ikke er medlem kost seg med dressur, fletting, ryttertrening, gresskarordning, sprang og kostyme dressur/hopping. Takk te Kari Berge som har hatt trening og overoppsyn med hester og det praktiske rundt hestene og Mari Hårstad By som kom og hadde ryttertrening. Det ble ei fin helg, og i dag var det kostyme hopp, der Ingvild Asbøll og Stine Gunnesmo Aftret stakk av med beste kostyme prisen.  

Knøttecup 2022

Vi gratulerer oss selv med 3. plass i knøttecup. Klubben vant 10 000 kr.  Men vi må takke og gi en ekstra applaus til våre startende i Feltritt KC. Ida Bjørkli Storstein,Vilde Bjørkvoll ,Tuva Sommerschild, Thea Aftret Frida Pedersen, Siv Ryen Volden, Ida Kjøren-Lefstad og Madelen Gården. Gratulerer å te Selbu hestesportsklubb og Verdal og Omegn rideklubb med delt 4.plass.

Dressurstevne Bruråk

22.-23. oktober var det dressurstevne til Bruråk Hestesportsklubb Dag en deltok Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet i LD, Stine Gunnesmo Aftreth og Ballerina, Ingvild Asbøll og Castor, Maja Lygre og Baloushka SW, Vilde Bjørkvoll og Arnt og Ida Bjørkli Storstein og Elverhøis Maltic i LC, Astrid Svinsås og Larina D i LA. Og vi må ta med Hege Bjørklund Størseth og Hønnerups Lidell para nivå 2, hun rir for Trondhim Rideklubb men er også medlem i Orkdal Rideklubb. Vi gratulerer de plasserte Ida og Elverhøis Maltic med 1.plass, Maja og Baloushka med 2.plass, Astrid og Larina med 1.plass og Hege og Lidell med 1. plass.  

Dag 2 på dressurstevne til Bruråk Hestesportsklubb er over og vi har 8 medlemmer med til start. Ida Kjøren-Lefstad og Åmotslynet i LD, Ingvild Asbøll og Castor, Stine Gunnesmo Aftreth og Ballerina, Maya Lygre og Balouska, Vilde Bjørkvoll og Arnt og Ida Bjørkli Storstein og Elverhøis Maltic i LC, Astrid Svinsås og Larina i LA og Hege Bjørklund Størseth og Hønnerups Lidell i Para nivå 3. Vi gratulerer Ida og Elverhøis Maltic med 2.plass i LC, Astrid og Larina med 1.plass I LA og Hege og Hønnerups Lidell med 1.plass I para nivå 3. Vi gratulere Ida Bjørkli Storstein og Elverhøis Maltic med 1.plass I Stryk sin rekruttkarusell i dressur lilletur. Så morro Gratulerer til alle 8 med vell gjenomført helg 

Tusen takk for fine bilder MSRanum