Vårt treningstilbud

Treninger & stevner

Klubben leier inn flere trenere både i sprang og dressur. Nå for tiden arrangeres det faste sprangtreninger med Ingrid Helene Løes og dressurtrener Kari Berge.

Det vil også dukke opp treninger med andre instruktører, og det er fullt mulig for medlemmer å komme med ønsker til nye instruktører. Henvendelser angående treninger rettes mot Guri Hårstad By.

Årets siste sprangtrening

21.-22. November

Årets siste sprangtrening med Ingrid Helene Løes 21.-22. novenber Kl 15.00- 18.00 på Stall Zaana.
Pris pr time : 300.- Ønskelig at en deltar begge dager.
Baneleie 100.- pr dag.
Bane og hesteleie 200.- samt fli hestens boks.
Alt vippses til Guri 90821373 på forhånd, så hun kan betale Ingrid.
Bindende påmelding til Guri på sms. Det kan hende vi har en løshoppingsgruppe, dersom vi ikke fyller opp med ridende ekvipasjer.

Sprangtrening

på Stall Zaana

Sprangtrening med Ingrid Helene Løes 10.-11. oktober . Kl 15.00- 18.00.

Alt vippses til Guri 90821373 på forhånd, så hun kan betale Ingrid.

Bindende påmelding til Guri på sms.

Sprangtrening

26.-27. sept 2020

Sprangtrening med Ingrid Helene Løes 26.- 27. sept 2020         . Kl 15.00- 18.00.

Sted Stall Zaana i Skaun. Treningen blir ute eller inne alt etter været.

Pris pr time : 300.- Ønskelig at en deltar begge dager. Baneleie 100.- pr dag. Bane og hesteleie 200.- samt fli hestens boks. Alt vippses til Guri 90821373 på forhånd, så hun kan betale Ingrid.

Bindende påmelding til Guri på sms 90821373

Distanseritt, ''Orkdalsrittet'', 10.august

For 37. gang arrangerer Orkdal rideklubb distanseritt: Orkdalsrittet. Start og mål er på Berge Gård. Det vil være mulig å delta i miniritt "Råtassen"(2km), ''Indianercup'', "Den grønne mil"(10km), og "Råskinnet "(30km).
I tillegg vil det i år bli lagt opp til at resten av familien og slekta, naboer og venner kan bli med; ikke bare som heiagjeng men for å delta på trimbingo til fots, ponniridning og prøve voltige i ridehallen. Det vil også bli kiosk og hvis været tillater det : grilling. Sett av dagen, inviter venner og del arrangementet.

Distanseritt er en gren som er åpen for absolutt alle og er en fin avveksling for dere som driver med andre grener og et treffpunkt for hobby/tur-ryttere. Ved ridning over lengre distanse får en prøvd ut hestens utholdenhet og hurtighet i nydelige og idylliske omgivelser.
Krav til rytter :
- Må være medlem i en rideklubb tilknyttet NRYF *.
- Ryttere under 10 år må starte sammen med ledsager.
- Utstyr iht Konkurransereglement 8 § 816
* Orkdal rideklubb tilbyr halv pris på medlemskap for ryttere som melder seg inn etter 15,juli 2019. Det koster 175 kr og i den prisen inngår 3 nummer av bladet Hestesport.
Trenger ikke grønt kort eller lisens.
Krav til hest :
- Krav til pass og vaksinasjon iht KR1
- Minimum 4 år
Har du spørsmål ? Send oss gjerne en mail: orkdalrideklubb@live.no

Utvidet klubbstevne i sprang
på Stall Zaana 26.mai

26. mai arrangerer Orkdal rideklubb et utvidet klubbstevne med STRyKs rekruttkarusell på Stall Zaana i Skaun.

De inviterte klubbene er:
Melhus Hestesportsklubb, Blakstad Hestesportsklubb, Vaadan Hestesportsklubb, Selbu Rideklubb og Trøndelag Hestesportsklubb.

Link til påmeldingen og mer informasjon finner du her:

Det vil også bli arrangert en åpen trailklasse, som starter etter at siste sprangklasse er ferdig. Her kan alle delta, men deltakere uten grønt kort må ha med en leier. Hesten må ha pass og være vaksinert, men trenger ikke å være registrert.
Startavgiften for denne klassen er 100kr, og vil bli donert til veldedighetsorganisasjonen "Prince Fluffy Kareem".
Velkommen til stevne hos oss! :-D

Mandag 26.05.2019 kl.10:00

Dressurtrening med Karin Blignault 31.mai

NB: fullbooket trening med hest, men det er ledige plasser på teoriundervisningen!

Orkdal rideklubb inviterer til helgetrening med Karin Blignault. Hun er utdannet ergoterapeut, og har studert biomekanikk, psykologi og læringsmetodikk i tillegg. Følgelig har hun en vitenskapelig og konkret tilnærming til ridning, siden hun har god kjennskap til både hestens og rytterens anatomi. Hun fokuserer på rytterens koordinasjon, siden presis kroppskontroll er grunnleggende for å bli en dyktig rytter. Karin selv rir Grand Prix-nivå, og bor i Sør-afrika, og underviser både i hjemlandet, i Australia og Europa.
Treninga består av
- Fredag: to timer felles teoriundervisning og 1 rideøkt på 45 min per rytter
- Lørdag: 1 rideøkt på 60 min per rytter
- Søndag: 1 rideøkt på 60 min per rytter
Karin underviser på engelsk, og det er mulig å ha en oversetter tilstede under timene dine. Gi beskjed ved påmelding.
Prisen er kr 2000. Halleie kommer i tillegg, kr. 100 per time.
Det er mulig for andre enn rytterne å delta på teoriundervisninga; det koster kr. 200.
Mulighet for oppstalling på Berge gård; 300 kr for døgnboks og 200 kr for dagboks. Avtales med Eva Berge; tlf. 934 38 007. Kontonummer Berge gård: 4270 13 50582.Betaling ved påmelding, og bindende påmelding innen til kontonummer 4270 06 06915. Refusjon av kursavgift gis kun ved legeattest eller veterinærattest. Påmelding til rebekkaravnsborg@gmail.com.
Velkommen til ei super treningshelg!

Fredag 31.mai kl.12:00